Medische I.TPM3D 3DP zal worden tentoongesteld op Bright MD Fair China S

Medische I.TPM3D 3DP zal worden tentoongesteld op Bright MD Fair China S

Medische I.TPM3D 3DP zal worden tentoongesteld op Bright MD Fair China S

"Innovatie + toepassing" in het cluster van de high-end medische hulpmiddelenindustrie zal het momentum van de nieuwe ronde van de technologische industriële revolutie gebruiken om nieuwe industrieën, nieuwe vormen en nieuwe modellen voor de integratie van Hong Kong en Shenzhen te promoten.

TPM3DHet is een professionele fabrikant en dienstverlener van industriële SLS-lasersintertechnologie voor additieve productie. Het biedt een reeks SLS 3D-printende medische producten en de nieuwste product- en toepassingsinformatie, en introduceert SLS 3D-printtechnologie aan een publiek in Zuidoost-Azië met zijn voordelen en praktische resultaten in medische veldtoepassingen.

Ze nodigen alle bezoekers van harte uit om naar onze stand (3G26) te komen voor face-to-face onderhandelingen en uitwisselingen.

In samenwerking met het Zhongshan Chen Xinghai Hospital en het Institute of Transformation van de Shanghai Jiao Tong University School of Medicine, heeft TPM3D het "Digitalization Application Center for 3D Printing Healthcare" opgericht, dat een rijke ervaring heeft opgebouwd in revalidatiegeneeskunde, orthopedie, enz., en met succes tientallen volwassen driedimensionale printrevalidatieproducten en orthesen heeft ontwikkeld. Het centrum biedt diensten aan zoals de afdeling Revalidatiewetenschappen, waaronder Kindergeneeskunde. De afdeling Neurologie Oncologie streeft ernaar gepersonaliseerde zorgoplossingen te bieden die zijn aangepast aan de behoeften van patiënten door middel van geavanceerde driedimensionale SLS-printtechnologie die de behandelingstijd verkort en tegelijkertijd de effectiviteit van de behandeling verbetert.

この記事を共有する: